Radio City Helsingborg

Stationen med de goda nyheterna

Pingstförsamlingen ansökte redan 1979 om att få sända närradio. I augusti 1982 fick Helsingborg tillstånd att påbörja närradiosändningar.Pingstförsamlingen ställde sin studio och teknik till förfogande för föreningar som ville sända närradio. Fortfarande ansvarar Radio Citys medarbetare för att tekniken inklusive sändare fungerar.

Pingstkyrkans närradio sänder idag ungefär 30 timmar i veckan. Vi sänder bland annat gudstjänster, morgonandakter, musikprogram och bibelundervisning. Pingstkyrkans närradio har en bred lyssnarkrets och har som syfte att sprida det glada budskapet om Jesus.

Målsättning

Radio City vill med sina sändningar spegla Pingstkyrkans verksamhet och framför allt den bibliska tro vi står för.

Våra program

Vax & Vox

Klicka här för att lyssna på senaste Vax & Vox.

Vi har funnit

Programmet sänds lördagar klockan 9:00 med repris klockan 23 och produceras av Yngve Algotsson.

En stilla stund

Radioandakter för årets alla dagar med Jan-Eric Emgård, varje morgon klockan sju.

Magasinet

Magasinet produceras av Leif Nielsen och innehåller aktuell information om veckans händelser i församlingen. Programmet innehåller även ett avsnitt av Munken & Kulan.

Programmet produceras av Leif Nielsen.

Leif Nielsen
radio@helsingborg.pingst.se

För mer information se närradions hemsida:

www.hnfradio.se.

Tablå