Besök oss!
…och hjälp oss göra världen lite bättre

En välgörande mötesplats i södra Helsingborg med fokus på secondhandshopping, hembakad fika, arbetslivsinriktad rehabilitering, hållbarhet och massa, massa hjärta!

Soderbutiken-night

Butiken på Söder

Välkommen till vår citybutik vid GA torg på Söder i Helsingborg. En charmig secondhandbutik med ett mysigt café. Besök Söderbutikens sida.

Butiken på Gåsebäck

En stor secondhandbutik på 1800 m2 med fräscha kläder, möbler och prylar. Här finns något för alla! Shoppa hållbart och passa på att njuta av hembakat eller en lunch i vårt välsorterade café. Besök Gåsebäcksbutikens sida.

GÅSEBÄCK

Tisdag 10-16
Torsdag 10-16
Lördag 10-14

Lunch serveras:
Tisdag och torsdag 11,30-14,00
Lördag 11,00-13,30

SÖDER

Måndag – Fredag 10-16

facebookSenaste nytt från Facebook

På Gåsebäck har vi byggt nya gåvoinkast på gården. Du kan lämna mjuka grejer till..

29 likes, 0 kommentarer17 timmar sedan

Timeline Photos

Välkommen till Secondhand Söder på Carl Krooks Gata 42. Våra öppettider är Måndag-Fredag:..

6 likes, 0 kommentarer1 dag sedan

Timeline Photos

Nu har hösten kommit till vår stuDIo reMake. Passa på att köpa våra miljövänliga..

16 likes, 0 kommentarer6 dagar sedan

Photos from Pingstkyrkans Second Hand Helsingborg's post

Snart slår vi upp dörrarna denna soliga tisdag till båda våra fina butiker. Välkomna..

23 likes, 0 kommentarer1 vecka sedan

Nu är det lunch! Menyn idag följer: Biff á la Lindström med kokt potatis och gräddsås..

16 likes, 2 kommentarer2 veckor sedan

Photos from Pingstkyrkans Second Hand Helsingborg's post

Lite höst i luften. Passar fint till vår höstmysiga butik! Välkomna in mellan 10-16!

17 likes, 0 kommentarer2 veckor sedan

Timeline Photos

Nu är vi redo för hösten! Välkomna hit till butiken på Söder #pingstkyrkanssecondhand..

14 likes, 0 kommentarer3 veckor sedan

Photos from Pingstkyrkans Second Hand Helsingborg's post

Välkommen in i våra fina butiker idag mellan 10-16! Välfyllda och höstinspirerande.

18 likes, 0 kommentarer3 veckor sedan

Photos from Pingstkyrkans Second Hand Helsingborg's post

Om en timme öppnar vi dörrarna till våra fina butiker. Välkomna in mellan 10-16.

22 likes, 0 kommentarer4 veckor sedan

Photos from Pingstkyrkans Second Hand Helsingborg's post

Välkommen in på sensommarshopping i solen. Uteserveringen är öppen med härlig gofika..

19 likes, 0 kommentarer1 månad sedan