Besök oss!
…och hjälp oss göra världen lite bättre

En välgörande mötesplats i södra Helsingborg med fokus på secondhandshopping, hembakad fika, arbetslivsinriktad rehabilitering, hållbarhet och massa, massa hjärta!

Soderbutiken-night

Butiken på Söder

Välkommen till vår citybutik vid GA torg på Söder i Helsingborg. En charmig secondhandbutik med ett mysigt café. Besök Söderbutikens sida.

Butiken på Gåsebäck

En stor secondhandbutik på 1800 m2 med fräscha kläder, möbler och prylar. Här finns något för alla! Shoppa hållbart och passa på att njuta av hembakat eller en lunch i vårt välsorterade café. Besök Gåsebäcksbutikens sida.

GÅSEBÄCK

Tisdag 10-16
Torsdag 10-16
Lördag 10-14